MITÄ?

Blogin nimi syntyi lähinnä mun muka leikkisästä asennoitumisesta lähes kaikkeen. Se oli sellanen mun oma "Hakuna matata". Muut nimet mitä mietin tälle blogille oli: "Ihan miten vaan" ja "katsomatta kaunis".

IKUISESTI IHAN SAMA on mun niin sanottu luovuusblogi. Tämä tarkoittaa löysästi sitä, että sen sisältö on kaikkea mahdollista mikä mua inspiroi milloinkin ja mikä palvelee mun sen hetkisiä tarpeita. Käytän tätä paikkaa siis myös joskus mun kokemuksien ja tunteiden purkamiseen. Nykyään pyrin tätä vähentämään. Jaan mielipiteitä jos siltä tuntuu. Useinmiten en.

Kaikki sisältö on itsetuotettua, ellen mainitse erikseen, että kyse on vaikka jonkun kaverin taiteesta jne. Tarkoitus on siis näyttää ja kertoa omasta taiteesta ja elämästä. Yritän painottaa sisällön visuaaliseen puoleen ja nimenomaan omiin tuotoksiin.

Täältä on ainakin ennen löytynyt:
  • Omaa taidetta kaikissa mahdollisissa muodoissa. Maalauksia, piirustuksia, kollaasitaidetta jne.
  • Valokuvia ja edittejä. Kuvia siis omista projekteista ja elämästä.
  • Myös videomatskua omasta elämästä ja taideprojekteista.
  • Henkilökohtaisia tarinoita ja kokemuksia. Mitä kuuluu postauksia.
  • Puhetta jutuista mistä tykkään. Pelit, elokuvat, sarjat, kirjat jne.
  • Askarteluja ja ompelu juttuja.
  • Keräily juttuja esim lelut ja kortit.
  • Kaikkea mikä mua inspiroi visuaalisesti. Esimerkiksi vanhoja mainoksia ja muotia.
  • Asupostauksia, meikkejä ja muuta materiaali höpinää.
  • Runoja ja muita kirjoituksia.


Varoituksena! Saatan joskus laittaa tänne piirustuksia missä on FIKTIIVISTÄ alastomuutta, seksiakteja ja väkivaltaa! En postaa alastonkuvia oikeista ihmisistä, mutta oon joskus välillä piirtänyt mm pornograafista, ja homoeroottista materiaalia, sekä gorea. Yleensä jätän kuitenkin tälläisten materiaalien postaamisen mun Twitteriin ja kaikki mitä pistän tänne noudattaa silti Bloggerin sääntöjä. En promota muihin kohdistuvaa oikeaa väkivaltaa, tai muuta laitonta käyttäytymistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©