14.4.2018

Mean and green


Sain tukan värjättyä, vaikka meinasinkin pyörtyä vessaan sitä tehdessä ja suihkussa oli kivuliasta pestä tukkaa. Seuraavana päivänä tein kynnet ja meikkasin, vaikka en ollut menossa mihinkään, tai näkemässä ketään. Oon niin lopen kyllästynyt omaan naamaani ja kulahtaneeseen olemukseen. Sairastaminen ja jatkuva kipu näkyy koko ajan mun fyysisestä olemuksesta ja se syö mua. Joten halusin olla kaunis kaksi sekunttia. Tilannehan on niin paha, että en joskus pääse suihkuun melkeen kahteen viikkoon. Elän sängyssä, tai sohvalla tukka rastoilla ja naama ruvella.

She did her hair, nails and makeup,
so everything must be fine
Yeah I'm sure she is feeling better now
Glad to see you're doing better
Well... you look better at least
Get well soon
Get well soon

 Tästä alkaa paskat jutut (en suosittele)--->

Koska en voi nauttia mistään ilman jonkunlaista ahdistusta ja surua aloin tukan värjäämisen jälkeen skitsoilemaan parista kommentista jota sain tutuilta. Musta tuntuu, että heti kun mä hymyilen vähän, oon panostanut mun ulkonäköön, tai onnistun piirtämään yhden jutun niin joku olettaa, että voin paremmin, tai pystyn johonkin asiaan (menemään ulos, maalaamaan/piirtämään jotain isompaa, kävelemään, matkustamaan, näkemään kavereita jne). Ei mun jonkun päivän suorituskyky, tai ulkonäkö kerro siitä, että asiat olisi menossa parempaan suuntaan. Kipu on sietämätöntä ja en ole saanut mitään diagnoosia vieläkään 7 KUUKAUDEN JÄLKEEN! Yli puolivuotta oon saanut kärsiä ja aina kun joku sanoo (varmasti hyvää hyvyttään) mulle jotain tyyliin "Kiva huomata et voit paremmin", tai "Sä paranet varmasti pian" niin mä haluaisin vaan kadota takaisin peiton alle. Kaikista kipeintä teki kun yksi Tumbleri kaveri sanoin "Are you feeling better? Well... you look better at least lol". Tämä siis juuri sen jälkeen kun näki vasta värjätyn tukkani. Tiedän että kukaan ei tahdo mulle pahaa millään näillä jutuilla, tai ees muutenkaan. Kaikki haluaa, että mä tulen terveeksi ja voin paremmin. Siltikkin sattuu kun joku sanoo "get well soon". En ole parantumassa mun kroonisista PARANTUMATTOMISTA immuniteettisairauksista, enkä varmasti kokonaan muistakaan niiden mukana tulleista jutuista. Jotkut jopa ihmettelee, et ai ootko sä edelleen kipeenä... juu oon ja tuun olemaan. Anteeksi, että oon katkera paska... en mä edes tiedä mitä haluaisin, että mulle sanotaan. En tiiä mitä tälläseen voi ees sanoa. "Koita pärjätä" ja "Voimia" on paljon parempia ainakin. Joo... värjäsin tukan ja sitten angstasin. Olkaa hyvä. Vittu.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun oot jaksanu ees noinkin paljon! :) Toivottavasti se ees vähän piristää kun saa hiukset suoraan, värin kuntoon jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se piristää ihan hirveesti! 😊 Se tuo paljon kaivattua vaihteluakin. Pitäs pyytää vaikka kaverit värjää tukkaa tms kun itse ei pysty, tai jaksa. Voisivat vaikka meikatakkin läpällä.

      Poista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©