MITÄ TÄÄLTÄ LÖYTYY?

Eli pieni tiivistys siitä millasista aiheista tänne kirjoitan. Lisää tarkentavaa tietoa saat tuolta "kuka on saastapallo?" osiosta jonne kirjoittelin pitkästi asioista mistä tykkään ja mitä harrastan.

MIKÄ IHMEEN IHAN SAMA?

Blogin nimi syntyi lähinnä mun muka leikkisästä asennevammasta ja asennoitumisesta lähes kaikkeen. Se on sellanen mun oma "Hakuna matata". Se muistuttaa mua myös lapsuudesta kun oli kovaa sanoa et "wat evöö". Siinä oli myös sellainen rimmaava tunne joka kuulosti kivalta mun päässä. Muut nimet mitä mietin tälle blogille oli: "Ihan miten vaan" ja "katsomatta kaunis".
IKUISESTI IHAN SAMA on mun niin sanottu luovuusblogi. Tämä tarkoittaa löysästi sitä, että sen sisältö on kaikkea mahdollista mikä mua inspiroi milloinkin. Kaikki sisältö on kuitenkin itsetuotettua ja tarkoitus on näyttää ja kertoa omasta taiteesta ja elämästä. Väliin mahtuu kuitenkin välillä jotain materiapostauksia ja kuvia elokuvista ja sarjoista jne. Etusivulta löytyy tägit joiden kautta pääse aika hyvin kaikkeen mistä olen kirjoittanut. Tässä vielä listaa:
  • Omaa taidetta kaikissa mahdollisissa muodoissa. Maalauksia, piirustuksia, kollaasitaidetta jne.
  • Valokuvia ja edittejä. Kuvia siis omista projekteista ja elämästä.
  • Myös videomatskua omasta elämästä ja taideprojekteista.
  • Henkilökohtaisia tarinoita ja kokemuksista. Mitä kuuluu postauksia.
  • Puhetta jutuista mistä tykkään. Pelit, elokuvat, sarjat, kirjat jne.
  • Askarteluja ja ompelu juttuja.
  • Keräily juttuja esim lelut ja kortit.
  • Kaikkea mikä mua inspiroi visuaalisesti esim vanhoja mainoksia ja muotia.
  • Asupostauksia, meikkejä ja muuta materiaali höpinää.
  • Runoja ja muita kirjoituksia.


Varoituksena! Saatan joskus laittaa tänne piirustuksia missä on lievää FIKTIIVISTÄ alastomuutta, seksiakteja ja väkivaltaa! En postaa alastonkuvia oikeista ihmisistä, mutta piirrän välillä mm pornograafista, ja homoeroottista materiaalia sekä gorea. Yleensä jätän kuitenkin tälläisten materiaalien postaamisen mun tumbleriin ja kaikki mitä pistän tänne noudattaa silti bloggerin sääntöjä. En promota muihin kohdistuvaa oikeaa väkivaltaa, tai muuta laitonta käyttäytymistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©