28.7.2018

Muumeilua

Kävin taidekansiota koneella läpi ja tajusin, että siellä oli kiva kuva Muumilaaksosta vuodelta 2012, jota en koskaan postannut minnekkään. Siitä sitten lähti ajatus, että teenpä nyt jonkun pienen Muumi aiheisen merkinnän ja piirrän siihen jotain uuttakin kaveriksi näille vanhoille teoksille. Nuuskamuikkunen kalassa syntyi siis tänä aamuna ja siitä tuli kivan korttimainen, joten liitin siihen mun lemppari muumi biisistä sanoja.

Saakohan Muikkunen kalaa?

Tässä sitten se vanhempi Muumilaakso jota rupesin piirtämään photarissa kuvankaappauksen pohjalta. Halusin harjoitella digitaallista maalausta ja värittämistä tällä silloin vuosia sitten kun homma ei ollut niin tuttua. Tykkään tästä kyllä edelleenkin ja ekoiksi tämmösiksi se on oikein hyvä.

Muumintalon piipusta tupruaa savua. Muumit ovat siis kotona.

...ja sit lopuksi tämä helmi melkeen kymmenen vuoden takaa! :D Suora quote Muumipeikko ja pyrstötähti elokuvasta haha. Miks tää naurattaa mua edelleen? Toi Muikkusen ilme gsdnjkgd. Olikohan tää mun oma läppä, vai mun ja poikaystävän yhteinen. Ei voi muistaa.

Nipsu ei tykkää seikkailla ;DD

2 kommenttia:

  1. Tuo Nuuskamuikkunen kalassa on ihanan kesäinen! Tykkään näistä ja nauroin ihan liikaa tuolle Nipsulle xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveesti! 😊❤ No hyvä, että se naurattaa muitakin ku vaan mua! 😂

      Poista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©