25.7.2018

Kaksi taulua

Ikuisuus projekti joka alkoi enen sairastumista ja siirtyi yli vuodella kaiken kivun ja menetyksien keskellä. Eli joskus ennen kristusta alotin tekemään näistä tuota kuu maisemaa ja jatkoin sitä vihdoin jaksamisen mukaan kun muutettiin uuteen asuntoon (siitäkin sit myöhemmin lisää). Sen rinnalle syntyi kristalleja avaruudessa. Kaveri oli siis pyytänyt/tilannut multa nämä kaksi pikku taulua ja kustantanut pari maalituubia, sekä taulupohjat. Aihe oli vapaa. Päädyin tekemään jotain tämän kaverin lemppari väreillä ja avaruushan on nyt aina vitun jees ja kaveri tykkää kristalleista yms kivistä nyös, kuten minäkin. Taulut oli menossa makkariin joten yritin myös jotain rauhallista ja uneksivaa.

   ~Sweet dreams~

 Kuu maisema

Kristallit
  
Musta nää tuntuu aika irrallisilta toisistaan, mutta ei sit kuitenkaan. Ne sopii yhteen, mutta niitä olisi voinut yhdistää jotenkin paremminkin. Eli voinee pitää eri seinilläkin/huoneissa jos siltä tuntuu. Tein nämä akryllimaaleilla, kuten kaikki mun maalaukset nykyään kun en siedä voimakkaita hajuja migreenin takia. Voisin tehdä samanmoisia lisääkin omalle seinälle yms. Nää taulut tuli valmiiksi ja löyti omistajalleen aikoja sitten, mutta kun mulla on aina joku/jotain niin en ole niitä saanut tänne näytille, tai muuallekkaan. Projekteja sata, hyvinvointia nolla. Siitä puheenollen kerron joskus ehkä muut kuviot kunhan kerkiän. Siinäpä se. Mitä tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Sopii hyvin yhteen vaikkei ehkä ihan "samaa perhettä" ookkaan. Tykkään noista kristalleista enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä jos sopiivat kuitenkin toistensa viereen. Niistä tuli hyvin erilaisia kun tein niitä niin pitkällä aikavälillä. Mäkin tykkään enemmän noista kristalleista! :)

      Poista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©