29.7.2018

Batman NSFW


Perus homostelu ja penis varoitukset tähän alkuun lol. En ole edelleenkään hirveesti tällästä tänne blogiin postaillut kun mulla on tumblerikin olemassa tälläiselle sisällölle. MUTTA nyt on siis hiukan eroottista Batman aiheista fanarttia tiedossa. Tässä siis uusimmat aiheesta, kun vanhat näyttää jo niin syövältä omissa silmissä, ettei huvita niitä tähän laittaa.

Jokeri ja Bätmän ne yhteen soppii, huomenna laitetaan pehmeään koppiin.

Yksi vakio pareista, joita en vaan voi olla näkemättä yhdessä. Liian hyvät hahmokemiat ja sanan vaihto näiden kahden välillä. Dat loving/hating OTP.

Batdick

Batman ei ole huvittunut.

Perus Batman naamoja harjoituksen vuoksi. Piirrän Batman juttuja ihan liian harvoin, kun muut fanitukset on vieneet ajoittain mukanaan. Siinä myös se, että jos ihmiset odottaa multa esim siellä tumblerissa jotain tiettyä, niin sitten tulee automaattisesti piirrettyä sitä, eikä jotain muuta. Batman on silti kyllä kestosuosikki ja aiheeseen liittyviä hahmoja on mukava piirtää.

Spandex repee lol.

En ole varma minkälaista asua tässä olin Batmanin päälle ajatellut. Ehkä sellaista armorin alla olevaa lämpöpukua tms alus kerrosta? Mulla on selkeesti joku juttu siihen kun Batman on sidottuna, tai jotain haha... joo siinä tän kerran pornoilut. Nauttikaa.

2 kommenttia:

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©