16.5.2017

Kirpparilöytö-asukuvia

Kävin pari viikkoa sitten kirpparilla pitkästä aikaa kun kaveri pyysi. Tykkään hirveesti kirpistellä, mutta en vaan saa ikinä lähdettyä yksin ja onhan seurassa hauskempaa muutenkin aina tehdä ostoksia. Löysin tällä kertaa jopa kaksi paitaa, yhden hupparin ja sit pienen repun. Mulla on usein vaikeuksia löytää mitään kunnon vaatteita käytettynä kun tuntuu et myynnissä on vaan tosi pieniä vaatteita ja enhän minä niihin mahdu. Nyt kuitenkin kävi siis tosi hyvä tuuri ja lähti mukaan monta ihanaa uutta vaatetta. Eli otin jopa kunnon asukokonaisuus kuvia sitten! Otin myös muita kuvia siellä kirpparilla mitä meinasin tunkee tähän samaan merkintään, mutta niitä on niin paljon, että taidan tehdä niille jopa oman merkinnän vaan suoraan! :)

Mun päässä soi jostain syystä Lady Gagan - Judas kun katon tätä kuvaa? :D
 
Nahkatakki, kengät ja paita kaikki kirpparilta, shortsit, sukkahousut ja kaulakoru H&M, huivi on ollut mulla lapsesta asti, ja lasit on kaverin.

Eli tuo värikäs lyhythihainen kauluspaita oli yksi niistä mun uusista kirppariostoksista! Leopardimainen kuvio sai mut yhdistämään sen nahkatakkiin ja maihareihin. Sukkahousujen ois kyllä pitäny olla revityt ehdottomasti tähän asuun. Musta tässä asussa on sellanen kiva kasari fiilis ja värit mistä tykkään tosi paljon! Mä en muuten nähnyt yhtään mitään kun otettiin näitä kuvia. Mulla on oikeesti niin huono näkö, etten voi pitää mitään aurinkolaseja ilman vahvuuksia :( 

Lippis on ebaysta, kengät jostain perus kenkäkaupasta ja tuo reppu ja huppari nyt sieltä kirpparilta.

 Jou jou kova jätkä täällä taas kovistelemassa mustalla huulipunalla, siiderillä ja lippiksellä jossa lukee pillu. On se niin vitun kova jätkä.

Näistä kaikista kirpparilöydöistä toi kirkkaan oranssi huppari oli mulle mieluisin (se oli myös kallein, 9 euroo). Mä tykkään kaikista vaatteista eniten isoista huppareista ja miesten t-paidoista. Sellanen mä vaan olen ja useimmiten pukeudunkin vähemmän naisellisesti. Mietinkin usein et hehheh jos en voi olla nätti niin oonpahan ees muka cool tai vaan mielikuvituksellinen. Meinasin ensin pistää mustat tennarit, mutta sitten tajusin, että vihreethän sopii hupun vuoren kanssa yhteen.

Kengät ja pitkähihainen on kirpparilta, hattu ja tuo liivimeko H&M ja korut on kaikki kai ebaysta.

Eli tuo alla oleva läpinäkyvä ja vähän kimaltava pitkähihainen oli uusi kirpparilöytö. Mä tykkään kaikista liehuvista mustista vaatteista ja sellasista joissa on osittain läpinäkyvää kangasta. Musta on aina hyvä ja sitä voi yhdistää mihin vaan. Sillon kun haluan olla vähän näyttävämpi pukeudun nimenomaan mustaan ja tämän tyylisiin vaatteisiin.  

Siinäpä oli siis ne asukuvat jotka innostuin ottamaan näiden uusien kirpparilöytöjen ansiosta. Musta ei ole loppujenlopuksi hirveesti ns kunnon asukuvia kun niiden ottamisessa on aina oma vaivansa ja tarvii kaverin tai poikaystävän apua. Nämä kuvat otti mun kaveri Jenni ja itse tietenkin jälkikäsittelin ne (niin kuin aina kaikki mun kuvat). Asukuvissa on kyllä kivaa se kun sitten muistaa omistavansa tälläsiä vaatteita ja näkee millasten muiden rytkyjen kanssa ne sopii yhteen.

2 kommenttia:

  1. MITENNIIN ET OO NÄTTI!!
    Näytät nii hyvältä näissäki kuvissa! Ja varsinki sun hiukset ahh!
    Ja tuo viimenen asu 😍😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä sitä tarkottanut silleen, ettenkö näyttäs hyvältä😃 Tarkotin lähinnä sitä jos ei jaksa olla sellanen stereotyyppisen naisellinen nätti. Kun kerta tykkään yleensä enemmän löysistä miesten vaatteista jne.
      Kiitos hirmuisesti oot ihana!💖

      Poista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©