16.5.2017

Nuket tulee sun uniin (kirpparikuvia)

Tykkään ottaa kirpparilla käydessäni kuvia sieltä löytyvistä jutuista, vaikka en niitä välttämättä olisi ostamassakaan. Ihan vaan siksi kun jotkut asiat näyttää kivalta tai hauskalta, mutta ei ole tilaa enää uudelle romulle, eikä kaikkea tarvitse omistaa. Aikaisemmassa postauksessa joka sijoittui tälle samalle kirpparireissulle selitinkin, että teen näille kuville oman merkinnän kun on vaan niin paljon kuvia. 

Tykkäsin tämän sarjiksen kannesta kun sain siitä hyviä old horror fiiliksiä. Mua tosin huvittaa noi ihme geometriset ysäri kuviot jotka tulee tuolta pöntöstä :D Onkohan toi mies huumeissa vai mitähän tässä nyt tapahtuu sitten? Vessassa oli synkkä ja myrskyinen yö haha.

Anna osti jonkun sarjiksen jossa oli cool Bätmän kuva (ei siis ollut Bätmän sarjis). Sillä oli mielessä kehystää toi nimittäin.

 Mä tykkään tosi paljon vanhoista peltipurkeista ja muunkinlaisista purnukoista! Mulla on niitäkin jo liikaa niin en sitten ostanut kuitenkaan tota. Toi tietynlainen vanha punanen on myös niin ihana väri. Se on sama väri kun mun äidin pelargonian kukissa <3

No ja sit kauneuskirja nauratti, mutta sen pinkkeys ja glitteri oli kivaa. Mä mietin et millanen ihminen sit oikeesti ostaa tälläsiä kirjoja ja muita vastaavia?

Nämä vanhat lauluvihkoset ihastutti mua värien ja kuvituksensa puolesta. "Musiikin työtehtäviä kouluja ja koteja varten" on ilmeisesti painettu 1950-1960 luvulla. Kuvassa näkyy numerot (ylhäältä alas päin) 2, 1 ja 4.

Mä voisin jossain elämäni vaiheessa rueta vaan keräämään nukkeja kirppareilta kun ne on niin saatanan hirveitä ja ahdistavia! :D Molla Maijan naama vain 5 euroa hei. Miksi se pälyilee tolleen?? Annalla oli itseasiassa tosi siisti idea, että jos noita Molliksen naamoja ois ollu toinenkin samanlainen niin ne ois voinu ommella housujen polviin! Huhhuh se ois aika jännä ja hieno!

Hohohohohoho!!! *pervo pälyily*

 Sössöti söö... ton nuken kaksari ja sössö ilme ahaha...

Mä jostain syystä kuvittelen et tää mummomainen nukke sanois "Jumalan terve" hahaha. Miksiköhän sillä on pinkki tukka? Vai onkohan se ollut joskus punanen ja sit vaan haalistunut? Sen silmät myös sulaa vähän aaaaa.

Nimetön prinsessa. Näitä löytyi iso pino yhdestä pöydästä. Kaikki tätä samaa eikä näkynyt vuosilukua misään. Edes yöpuvussa ei ole prinsessalla housuja? Vai onko noi sellaset iso lahkeiset yöpökät?

 Kirppistelyn jälkeen tytöt halus mennä terdelle kun vihdoinkin oli lämmintä ja aurinkokin paistoi. Anna ihana tarjos mulle sidukan <3 Vitsi oon myös kade kun Annalla on kaikkia hauskoja aurinkolaseja aina. Nuokin se tilas vastikään ebaystä. Ellulle kiitos kuvasta!

4 kommenttia:

 1. Oli kiva kirppispäivä! <3
  Noi nukkejen naamat hahaha. Mut jäi harmittaa ku ei ollu kahta mollamaijan naamaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OLI!!💕
   Myisköhän Sinooperi niitä nukkejen naamoja hmmm? Oli nimittäin niin cool idea!

   Poista
 2. Taitaa toi Batman-sarjiksen mainos olla A Death in the Family -tarinasta. Aika siisti klassikkotarina, joka on yksi parhaimpia ja tärkeimpiä Batman-tarinoita :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin epäilin heti kun ton näin, että sen on pakko olla A Death in the Family kun toi oli musta selkeesti Jason ketä Batman tossa kantaa. Niinhän se sit olikin kun tarkistin kun tossa alanurkassa näkyy et toi lehti on tullut 1988. Lukeehan tossa myös et "Batman 426 and 427" ja se tarina ilmesty kokonaisuudessaan numeroissa #426-429. Ehdoton klassikko kyllä ja tärkeä osa Batman aikajanaa ^-^

   Poista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©