7.9.2022

Jotain kaunista ja valuvaa

Kärsimys kaunistaa - A4, akryylimaalit paperille, 2019


Jälleen töitä vuodelta 2019, koska silloin tein eniten taidetta ikinä ja mulla oli luomisvaihe, mutta ei postausvaihe. Eli tein paljon, mutta en näyttänyt mitään. Nyt en tee mitään uutta, mutta näytän vanhoja. Edelleenkin kova työ järjestellä ja varmuuskopioida kaikki mun tiedostot uudella koneella ja ulkoisellakovolla. Puhumattakaan fyysisistä töistä ja taidevälineistä... huoh. Ehkä joskus kaikki on löytänyt paikkansa (minä lukuunottaen). Tää on yksi niistä mun teoksista josta tykkään edelleenkin paljon ja pidän tämän itsellä ja etsin sille kivan paikan lopulta kotoa. Haluisin tehdä enemmänkin tälläsiä ja isompia. Joku sarja ois jopa kiva yrittää luoda. Ainahan sitä voi kuvitella tekevänsä jotain.

4 kommenttia:

  1. Ajattele mitä kaikkea osaat ilmaista - sekä kirjaimin että värein. Kiedo itsesi hymyihin ja käytä kykyjäsi & lahjojasi meidän muiden ihailtaviksi. Minäkin tein runokirjan (kaksi) omin kuvituksin vaikka epäilin kovasti kykyjäni. Sain jopa palkintoja. Joten, eteenpäin! Kiitos että piipahdit blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän muistaa! Helppo vaan epäillä, että tuleeko mistään mitään sitten kuitenkaan... mutta eteenpäin vaan, kun ei taaksekkaan pääse jne. Kiitos sinulle!

      Poista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©