3.11.2019

Yökön synty

Silppua siellä silppua täällä

ATC:n kirous ja siunaus on kai se miten paljon kaikkee pientä roskaa tulee säilytettyä ja kerättyä. Kirous siinä, että sitä sit todellakin on vitusti. Näiden kahden kortin kohdalla siunaus, koska tästä vesivärityöstä piti tulla jotain ihan muuta ja nyt kävi niin, että se epäonnistui... mutta ei hätää kun nyt siitä syntyi atc teos! Eli monet "pilalle menneet" projektit voi silti pelastaa tälleen 😊 Työ ei siis mene hukkaan, eikä maalaus roskiin.


Tykkään siitä, että isommankin työn voi pistää paloiksi ja siitä syntyy hauska keräily kokonaisuus. Palojen määrä voi olla vaikka kuinka iso. Tämä yökkö halkesi sopivasti kahtia.


Käytin näihin kortteihin vesivärien lisäksi valkoista akryylimaalia, mustaa tussia ja liimasin pari palaa pahvia ja kultaista folioo yksityiskohdiksi. Tämä ei nyt ole mikään mun ehdoton lemppari kaikista korteista mitä oon lähiaikoina tehnyt lukuisia. Oli kuitenkin helppo postata nämä tänne tänään heti kun sain valmiiksi!

5 kommenttia:

 1. Heti tuli mielee se yöperho yökkönen 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHA OISIN TAJUNNU ILMAN NIMEEKIN KUKA TÄN VIESTIN LÄHETTI!!! 😂😂😂😂

   Poista
 2. Ainii munkin piti koittaa jotain näitä väsäillä! Oon unohtanut ihan kokonaan ja mukamas ei ole aikaa tehdä :D

  VastaaPoista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©