4.11.2019

Huhuu


Pitkästä aikaa tein jotain vesiväreillä! Olin miettinyt mitä voisin maalata kirpparilta ostamaani kehykseen joka on ovaalin muotoinen. Viime postauksen yökkö oli alunperin tarkoitettu sitä varten. Sen feilattua syntyi tornipöllöjä.

Vahdissa- A5, vesivärit, 2019

Jälleen kerran siis onni onnettomuudessa, että aikaisempi idea meni vähän mönkään, kun sen jälkeen onnistuin tekemään jotain uutta ja omasta mielestä parempaa! Epäonnistuminenkin voi motivoida. Itse ainakin väännään kahta kauheemmin kun haluan jotain valmiiksi.


Tässä kehyksissä! Kehykset tarttui mukaan kesäreissulla ja maksoivat hurjat pari euroo, vai oliko jopa vaan yhde vaivaisen euron 😃 Suorastaan täydelliset näille pöllöille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©