17.5.2017

Original art dumppi1

Kaivelin taas koneen kätköistä. Eli pieni läjä omia lemppari piirustuksia ja ideoita, jotka ei oo minkäänlaista fanarttia ainakaan tahallaan. Mä tein suurimman osan näistä joskus 2015 vähän siinä mielessä, että olisivat joko tatuointi juttuja, tai esim paitoihin printtejä. Mulla oli tarkoitus tehdä vielä monta lisää ja ideatkin oli kirjoitettuna ylös, mutta ne ei vaan koskaan sit tapahtuneet. Mulla oli joku yhdistävä teemakin näissä, mutta en muista oliko se mitään muuta sen kummosempaa kuin ruokia ja elimiä, tai jotain yleisesti ällöö? Koska niitähän näissä nyt näkyy.

I scream, you scream, we all scream for ice cream!

Koko juttu tuli mieleen itselle termistä brain freeze. Noi nombarellin näköset jutut ton aivomöhkäleen päällä on toukkia nam nam. Mä muuten tykkään hirveesti tehdä tollasi valuvia limamaisia tekstejä <3

INKHEART

Tästä mä en enää tykkää itse niin paljon toteutuksen puolesta. Väritkin vois olla jotenkin ehkä erilaiset? Jos siistisin tätä vähän niin sitten se olisi taas hyvä kun idea on kuitenkin kiva ja line art ihan hyvää. Mietin Pirates of the Caribean kakkosesta Davy Jonesesia kun nyt katson tätä. Sillähän oli siinä se sydän siellä arkussa piilossa ja no... lonkeroita naamassa :D Siinähän niitä mielenyhtymiä oli tarpeeksi. 

Tastyyyyyy

Tässä harmittaa vähän se kun en siistinyt tätä vaan väritin vaan suoraan lyijykynä piirustuksen. Mulle tulee tästä mieleen sellaset ysäri purkkien mukana tulleet tarrat, tai feikki tatskat. Ahhh nyt voin ihan haistaa sen ihanan sokerisen purkan hajun. Mä voisin mielellään ottaa jonkun silmämuna tatskan kun ne on mun lemppareita jostain syystä.

Xmas is coming!!

Tää lähti syntymään mun päässä ihan vaan siitä ajatuksesta miten suomessa halloween ei oo kovin näkyvä ja miten joulu aina jyrää sen heti alleen. Kaikki joulusesonki jutut tulee joka vuosi aikasemmin ja aikasemmin kauppoihin. Siitä siis tämä hyytävä karkkikeppi murha lol. Tää ois vielä parempi jos toi kurpitsa oksentais niitä sen sisällä olevia siemeniä, tai suolia ja karkkia! :'D Suolia siellä ja suolia täällä hähähää.

Sweet Tooth

Idea tuli taas kerran itse termistä. Tää jai harmittavan yksinkertaiseksi, mutta toisaalta jos tää ois esim tatuointi niin sillonhan se ois hyvä? Tohon viereen vois lisätä pari karamelliä tai hammasta mukaan.

All things strange

Suunnittelin yhdelle nettitutulle blogiin banneria ja piirsin siihen noi kaikki jutut. Tää ois aivan ihana esim mekon printtinä. Voi kun saisin jossain teetettyä niitä omia kankaita, tai ees t-paitoja, tai kangaskasseja.

Siinäpä se sitten. Tällänen aika kevyt merkintä jossa vaan näytin ja kerroin lyhyesti pari original idea/art jutskaa. Voisin tehdä näitä useammin kun kynnys postata on niin mitätön kun vaivannäkö on pientä. Mulla muutenkin kone tursuu mun taidetta mikä ei oo enää missään näytillä kun poistin sillon mun Deviantart profiilin. Siinä ois postaus valmista matskua vaan tarjolla.

3 kommenttia:

 1. Nää on kivoja! :) Tykkään erityisesti tosta tikkarista. Tulee mieleen kun pienenä söi niitä tikkareita, jonka sisältä tuli purkka. Oli hieman häritsevää pureskella lopputikkarin palasia purkan seassa.
  Itekkin haluaisin kovasti kankaita omista kuvista, muttakun sitä kangasta pitäis tilailla ihan rullallisia ja en mä niin paljoa tartte. :D Hinnatkin hipoo taivaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^-^
   Ahhh ne tikkarit oli aika ihania, mutta niin vaikeita syödä :D
   Joo sitä kangasta pitää sit tilata niin hirveesti ja ne hinnat ähhh. Mä edelleen harkitsen ees sitä Redbubbleen juttujen laittamista et sais pari paitaa tai jotain.

   Poista
 2. Hei, ihania kuvia. Itse teen digitaalisesti kuvia, semmosta fantasiajutskaa. Sun kuvat on hienoja!

  VastaaPoista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©