16.3.2020

Omakuvia

Olen musteessa - A4, Tussit ja vesivärit

Kehystettiin äidin kanssa mun sille antamia töitä. Äiskä tykkää mun omakuvista,  niin niitä oli siinä monta. Nämä oli jääneet muunmuassa multa dokumentoitua kokonaan niin otin pari kuvaa siinä samalla. Ennen tein jatkuvasti omakuvia, mutta sitten lopetin pariksi vuodeksi kunnes 2017 oli taas tarve kuvata itseä.

Minä - A4, Lyijykynät

Omakuvissa on usein se, että ajan kanssa ne rupeaa näyttämään yhä vähemmän itseltä, tai ns "aidoilta". Ton lyykkärityön kanssa on käynyt vähän silleen. Se on jotenkin liian sievistelevä tms? 

4 kommenttia:

 1. Toi eka kuva on kivan persoonallinen! Lyikkäripiirros myös hyvin tehty mut ite tykkään tosta toisesta enemmän. En ole siis mikään realismin suuri fani ja usein tuollaisista persoonallisista teoksista välittyy aina paremmin tunnetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! 😃 Tykkään tosta ekasta paljon enemmän! Kiitos hirveesti 😊💕 Toi eka "vanhenee" mun silmissä ainakin paremmin kuin toi lyykkärityö kun kehityn. Se on jotenkin ajattomampi tms?

   Poista
 2. oooi en ollukkaa nähny tota ylempää! ihana <3_<3

  VastaaPoista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©