5.1.2020

Undulaatti joka teestä nautti

Jennin 2019 syndekortti

Tämänkin oon unohtanu tänne laittaa, vaikka tykkään siitä millanen tästä tuli! Viime kesänä mulla oli vielä toi ihana pelargonia. Nyt se talvehtii ja toivon, että se tekee paluun ens kesänä. En muista mitä kirjotin tonne taakse, mutta liimasin kortin pahville ja väritin reunat.

Valmis kortti

Tein tän kortin siis puoliksi digitaalisesti. Ensin piirsin lyijykynillä ns. ääriviivat, mutta lisäsin myös varjoja. Sitten skannasin ja väritin photarilla. Etin netistä sopivan taustan ja lisäsin onnittelun hauskalla fontilla. Ennen useinmiten tein ensin hahmottelut lyykkärillä ja sitten tussasin ääriviivat ja pyyhin lyykkärin pois. Varjostus tapahtui aina vain väritys vaiheessa phorarissa. Nykyään skippaan tussaamisen useinmiten ja varjostan lyijykynillä silloin tällöin. Tussattu on tietenkin siistimpi, mutta lyijykynä antaa omanlaistaan tekstuuria.

Lyijykynähahmotelma 

2 kommenttia:

  1. Ihana birb ♥♥♥ Sääli ku linnut on ilmeisesti niin bastard että ne on kai aika vaativia lemmikkejä. (Lol ja varmaan oisin niillekki allerginen.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!!😊💕 ja joo birbsit on aika vaikeita ja allergisoivia 😕

      Poista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©