29.9.2019

ATC eli Artist trading card

Vielä vähän aikaa sitten mulle täysin tuntematon juttu. Visiitillä kaverin äidin luokse näin ekaa kertaa näitä kortteja. Kaverinn äiti on tehnyt niitä jo vuosia. Kyseessä on siis taidevaihtelukortit. Niiden koko on aina sama 64mm x 89mm. Niissä voi olla mitä vaan taidetta, millä tahansa tekniikoilla toteutettuna! Sitten niitä vaihdetaan muiden kanssa ja vaan nautitaan siitä miten hienoja ne on. Se on tapa esitellä omaa taidetta ja mielikuvitusta.

Mun eka ATC sarja: Orvokit

Halusin tietenkin heti kokeilla tätä hommaa, joten tein mun ekan erän kortteja. Orvokit leikkasin kalenterista ja muut matskut kaivoin askartelulaatikosta. Mulla kun on nii hittona kaikkee askartelupaskartelu/ompelu/taiteilu juttuja ja välineitä. Oli siis helppo alottaa.

Tämä oli mun eka ATC!

Kananen

Tämän yksittäisen kanakortin tein nimenomaan kaverin äitiä varten, kun sillä on kanoi kesäsin! :3 Annoin myös yhden noista orvokeista. Toi ylimmällä rivillä keskellä oleva oli minkä se valitsi. Tuun varmasti tekemään näitä lisää! :)

4 kommenttia:

 1. Miksi kuulen tästä vasta nyt!? Ihan tosi kiva idea ja noi sun tekemät kortit on ihan törkeen hienot! Näyttää selkeästi saman sarjan korteilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mäkin ajattelin!! Että miten tää on voinu mennä multa ohi?? Nää on keksitty 97. Kiitos hirveesti! :3 Jos haluut nii voidaan vaihtaa korttei hihi :D Tekisin sulle jonkun kivan!

   Poista
  2. Se vois olla ihan hauskaa! Pitää varmaan itse jossain kohtaa väsätä omia xD

   Poista
  3. No eihän me voida vaihtaa jos sul ei oo korttei duh :D

   Poista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©