10.5.2018

Yrttejä äidille

Sain tehtyä äitienpäiväksi tälläisen yrtti aiheisen kortin. Äiti rakastaa puutarhan hoitoa ja kasvattaa paljon yrttejä ja muita hyödyllisiä kasveja käytettäväksi, sekä tietenkin kukkia ihan vaan ihailtavaksi. itsekkin pidän yrteistä ja toivoisin edes omaa parveketta jossa niitä kasvattaa. Tykkään itse kuivatusta teestä ja äiti antaa mulle sellasia aina kun tekee satsin. Siksipä siis tälläinen.

Minun rakkaalle ihanalle äidille 2018.

Mulla ei mennyt loppujenlopuksi tähän aikaa paljon ollenkaan ja siksi sainkin tämän tehtyä, vaikka istuminen teki pirun kipeää. Piirsin ääriviivat nopsaan mallia ottaen ja väritin yrtit yksinkertaisesti photarissa. Sitten vaan vähän tekstuureja ja valitsin fontin. Lopuksi lähetin tiedoston poikaystävän sähköpostiin ja se kävi kiltisti tulostamassa ne viereisellä kirjastolla ja sitten vielä postitti ne. Mitä taas tekisinkään ilman miestä.

 Yrttejä ja semmosta :D

No ja kun tämä oli niin nopea projekti, niin tein itselle vielä näistä yrteistä tämmösen julisteenkin nopsaan. Voin mahdollisesti ehkä joskus sitä käyttää esim portfoliossani... tuskin tulee sitä päivää, mutta tykkään tästä silti ja voisin vaikka tulostaa itselle seinälle. Että sellasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©