10.9.2016

Saatanalla on asiaa

Mitähän tähän alkuun nyt sanoisi? :D No piirsin joskus 2011 tollasen lehmänkallohomman josta myöhemmin kehittelin tuon "Satan says wear pink" läpän. Se oli/on sellanen kannanotto omalla tavallaan siihen miten ihmiset aina olettaa kaikkea kummaa kun jotkut yksilöt pukeutuu mustiin. Pidän tietty myös pinkistä ihan vaan värinä niin siitäkin sain tähän inspistä.

 
Koko saatananpalvonta ja muka saatanalliset aktit on vaan pelottelukeino valtavirtakristillisille. Tästä syntyy aina sellasia juttuja kuin, että jos nuori pukeutuu mustiin, tai johonkin alatyyliin (esim punk tai gootti) niin hän välittömästi on saatananpalvoja. "Pukeutuuko lapsesi mustiin? Hän saattaa kuulua saatananpalvontajengiin! Opi tuntemaan nämä merkit ennen kuin on liian myöhäistä!" Pahimmassa tapauksessa tälläsiä yksilöitä kutsutaan esim koulussa sitten sadisteiksi kun ei tiedetä, että termeillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Itsekkin olen tätä ihme ilmiötä joutunut näkemään omassa elämässäni kun mustia vaatteita suosin jne. No niin se siitä sitten ja nyt itse asiaan.

Sillon kun piirsin tuon ekan niin en paljoa miettinyt mitä olin edes hakemassa tältä. Siksi valitsin lehmän kallon, enkä esim vuohen kalloa mikä tähän oikeesti sopii symboliikkansa puolesta. Muutenkin koko homma näyttää siltä kuin olisin silmät kiinni suunnilleen piirtänyt. Ei siinä onhan tossa oma viehätyksensä. Anna joskus tota kehaisi ja sanoi, että olisi kiva saada kuva esim t-paitaan jossa on sellanen pinkki tiy die värjäys. Tausta kun jo näyttää siltä. Sen jälkeen jäi mieleen, että voisin piirtää jonkun kallo homman joskus mahdollisesti paremmin. Eilen päätin sitten, että hei piirrän tämä niinsanotusti uudestaan. Tässä se sitten on. 


Mä usein kitisen sitä miten en näe parannusta missään mun töissä ja että yhyy en opi mitään ja kaikki on vaikeeta. Tätä kattoessa tuli ihan päinvastainen olo. Toi aikasempi näyttää ihan perunalle tähän uuteen verrattuna, vaikka siinä onkin ihan oma fiiliksensä. Tausta on muuten edelleen sama alkuperäinen. Laajensin sitä vaan vähän clone stamp toolilla photarissa, että se riitti tuon uuden isomman kallon taakse. 

Mun pitää nyt kyllä tehdä myös maininta tähän loppuun siitä, että Keep Changing Colours nimistä blogia pitävä Eni myös inspiroi mua piirtämään tän uudestaan. Piirtää ihan uskomattoman hienoja kalloja nimittäin huhhuh! <3

4 kommenttia:

 1. Ääh, senkin imartelija. Kiva että inspas. :D

  Katoin ensin että olit tehny taustanki kokonaan uusiks. Jotenkin paljon parempi kun tuo eka! Ja uus kallo on paljon muodokkaampi kun tuo edellinen "peruna".

  Termit on kyllä hukassa ihmisiltä. Ateismiakin luultiin ainakin ennen monesti saatananpalvonnaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kyllä mä annan kehuja kun on niiden paikka! Sä ansaitset ne :)

   Mulla ei taida olla enää edes niitä maaleja millä ton taustan joskus tein. Ne kivetty purkkeihinsa kun korkit jäi auki. Mustakin toi tausta on myös jo itsellään parempi. Säädin siinä värejä myös vähän. Uus kallo on vaan kaikenkaikkiaan parempi kaikessa kuin peruna :D Kiitos kehuista! <3

   Oon kyl huomannut, että joidenkin mielestä kaikki mikä on muka jotenkin kristinuskon vastaista on sit samantien jotain saatananpalvastelua. Ateismi kai sit kuuluu näiden juttujen joukkoon.

   Poista
 2. Niiiiin hieno tuo uus myös!! Haluan molemmista itelleni paidan haha :D

  VastaaPoista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©