16.6.2016

To do list

Mietin tässä nyt tarkemmin, että millaista sisältöä haluan tänne mun ihan uuteen blogiin pistää. Mä haluan tän olevan rehellisesti mua itseäni, mutta samalla musta tuntuu, että tästä tulee jotenkin helposti valokuva painotteinen. Mulla on niin helvetisti kuvia. Sit jotenkin on myös tosi helppoa tälleen jälkikäteen aina karsia niitä vanhoja piirustuksia mitä on tehnyt ja postata vaan ne "kermat päältä". Oon niin itsekriittinen mun taiteen kanssa...mutta jos en laita niitä vanhoja tänne ollenkaan, niin en kyllä sit näe mun kehitystäkään (eikä näe muutkaan) ja niinkuin sanoin haluun, että tää blogi on rehellisesti mua, eikä mikään täydellinen parhaat palat kokoelma kaikesta mitä teen ja oon.

Tästä tuleekin sit siirryttyä ajatuksissa siihen mitä mä nykyään luon/tuotan ehkä eniten... Mä olen kaikenkaikkiaan aivan hirveä fanityttö ja sen näkee siitä mitä mä piirrän. Tällä tarkoitan nyt sitä, että paritan fiktiivisiä hahmoja keskenään ja piirrän niitä harrastamassa seksiä ja ties mitä tekemässä. Mä piirrän siis rehellisesti pornoa piirretyistä/fiktiivisistä hahmoista (lähinnä siis muiden keksimistä, kun mulla ei ole mitään oc hahmoja). Mulla on tätä varten jo Tumblerissa oma NSFW blogi. Musta tuntuu, että niiden juttujen laittaminen tänne ois jo vähän liikaa, mutta kunhan kerroin. Ei sillä, että mä pelkäisin kenenkään arvostelua tai mitään sellasta. Ottakaa mut sellasena kun oon, tai ei ollenkaan. Voinhan mä joskus jonkun pari kuvaa pistää tänne jos siltä rupee tuntumaan ja ne on musta muka aivan super hyviä! ^-^

No nyt mun vaan pitää päättää mitä mä seuraavaksi tänne pistän. Mistä ihmeestä mä aloitan. Helpointa ehkä ois tehdä sellanen lista asioista/teemoista tähän ja sit vaan rueta siitä mielivaltaisesti valitsemaan juttuja. Hmmm tästä tulee kätevästi samalla sellainen lista asioista joista mä tykkään, niin se nyt kertoo taas jotain mustakin samalla. Koska mua ei kiinnosta hirveesti pelkät teksti-merkinnät niin pistän jokaiseen kohtaan jonkun kuvan mukaan esimauksi.

 • Urbex kuvia. Oon aina ollut kiinnostunut hylätyistä paikoista ja kaikesta mikä on rikki. Mun kaveri Anna sai mut meidän tutustumisen jälkeen kuitenkin oikein syttymään tähän juttuun. Urbex kuvaaminen on nykyään yks mun lemppari valokuvaus aihe. Näitä kuvia on niin vittuna, että tulee montakin aiheeseen liittyvää merkintää.
 • Pokemon. Mä tosiaan rakastan Pokemonia! Keräilen leluja ja kortteja edelleen ja niitähän sit kanssa on. Niitä vois läpällä vilauttaa ja sit noita mun Pokemon aiheisia piirustuksia siinä samalla. Mä myös pari vuotta sitten cossasin Mistyä niin olis niitäkin kuvia.
 • Joku ihme pimeä/gootti estetiikka juttu. Mä oon 15 vuotiaasta asti ollut kiinnostunut erilaisista gootihtavista alatyyleistä ja pukeutunut sen mukaan ja ottanut asiaan liittyviä kuvia. Tähän vois tehdä sellasen kokoelman vaan mulle visuaalisesti mielyttävistä kuvista ja sit lätistä niistä jotain. 
 • Dragon Ball Z/S. Kyllä vain. Mä olen niitä ihmisiä joita jotkut vois kutsua ihme anime ernuiksi. Katson animea ja nautin siitä ihan niinkuin muustakin piirretystä. Hassua tässä kuitenkin on se, että itse en edes katsonut lapsena tai teininä Dragon Ball Zetaa. Mun Kaveri Jenni tutustutti mut tähän pari vuotta sitten ja me katsottiin kaikki jaksot yhdessä. Mä oon piirtänyt aikamoista ripulia tähän liittyen, mutta hei kuten sanoin: rehellisesti itseni.
 • Bätmän. Bätmän? BÄTMÄN! Mä rakastan Bätmäniä. Asiaan liittyvä merkintä olisi niin tupaten täynnä, että voi olla, että mun pitää sekin jakaa kahteen osaan :D Mulla on paitoja ja krääsää ja piirustuksia ja tatuointikin. No onpahan mitä näyttää sitten.
 • Öljyvärimaalaus. Mä pääsen nykyään harvemmin isompia tauluja maalaamaan, mutta oon aikoinani maalannut öljyväreillä kuitenkin jonkun verran ja taidekoulussakin asiaa opiskellut. Löytyisi siis tauluja mitä näyttää ja mistä kertoa.
 • Joku lempi asukokonaisuuksia juttu. Mulla on vaatteita ihan vitusti, niinku melkein joka akalla. Näitäkin merkintöjä pitää varmaan siis tehdä useampi. Multa löytyy tosi huonosti näköjään asukokonaisuus kuvia tai mitään kokovartalokuvia (johtuu varmaan siitä, ettei kukaan koskaan kuvaa mua, vaan mä kuvaan muita)!? Joten tää uudempi lollo peili selfie saa nyt kelvata.
 • Perus poikaystävä merkintä. Mullakin on kappas vaan seurustelukumppani (ja voih millainen onkin). Tähän vois heittää sellasen jonkun tyhmän kysely homman ja pari kuvaa meistä yhdessä ainakin.
 • Lemppari/vakio meikit. Mä en ole koskaan ollut mitenkään ekstra hyvä meikkaamaan, tai tiennyt meikeistä mitään, mutta se ei tarkoita etteikö mulla ois rutiineja tai lemppareita. Nykyään panostan tähänkin puoleen huomattavasti enemmän. Kiitos siitäkin Annalle joka kehtaa olla niin saatanan hyvännäköinen.
 • Muumit. Voi luoja. Mä keräilen tosiaan muumi astioita...se on kirous. Ne ei lopu koskaan ja ne maksaa vitusti ja niistä leimaantuu ihan ihme tantaksi :D Tää nyt ei ois tietenkään mikään pelkkä "kattokaa mun kalliita astioita köyhät paskat" juttu. Muumit on ollu aina lähellä mun sydäntä niin kirjoina, sarjakuvina, kuin piirrettyinäkin.
 • Pelien maailma. Videopelit/konsolipelit/pc-pelit. Mä pelaan ja oon pelannut aina aika paljon. Vois heittää jotain lempi peleistä siis.
 • Star Trek/Scifi. Myös Star Wars ja Star Gate. Tykkään scifistä genrenä ja jotkut sarjat on mulle aika iso juttu. Mulla on ihan hirveä pakkomielle Spockiin myös hhuhuhh.
 • Oldies Goldies. Vanhoja kuvia (minusta itsestä siis lähinnä) ja jotain muistelua. JA mä tarkoitan oikeesti vitun vanhoja kuvia ja sellasia mahdollisimman noloja teini kuvia, koska nehän ne on parhaita!
 • Kaverit. Koska mä rakastan teitä ja te ootte kauniita ja ihania. (Kuvassa tietty Anna ja tämä on myös sen ottama kuva).
 • Vanhoja piirustuksia. Tähän vois melkeen tehdä reaktio videon haha :D
 • Unto. Meidän rakas kissamme Unto. Uskomaton eläin ja niin kaunis.
 • Halloween. Paras. Lapsesta asti mun lemppari. Kaikki tähän liittyvä = <3
 • Runoja. Miksi ei? Mä oon kirjottanut yhdessä vaiheessa kokonaisia vihkoja täyteen paskaa liirum laarumia.
 • Rick and Morty. Mun uusin pakkomielle joka menee vähän liian lujaa tällä hetkellä. Kamalasti piirustuksia on tullut tehtyä parin lähi kuukauden aikana tästä sarjasta.
    
 • Liisa Ihmemaassa. KAIKKI tähän liittyvä. Mun pisin fanitus ehdottomasti. Kuinka mä kehtaan jättää tän listan melkein viimeseksi srsly.
 • Tatuointi/lävsitys merkintä. Mulla on kolme tatuointia ja lävistyksiä on ollut kai yli kymmenen? Kuvia löytynee myös vanhoista niin vois tehdä sellasen mitä mulla on ollut osion tähän myös.
 • Mun lempi leffoja. Tästä ei tulis kyllä yhtään mitään kun ne olis vaan suoraan Studio Ghiblin leffoja haha. No ehkä tähän saisi kuitenkin edes pari listattua ja niistä puhuttua.
 • Ompeluksia. Valmistuin tosiaan tossa viime jouluksi vaatetusompelijaksi. Eli oon tehnyt vaatteita ja osaan ommella. Niistä ois kiva ottaa nyt kunnon kuvat ja pistää näytille mitä oon saanut aikaiseksi!
 • Joku väri homma. Kuvia jotka liittyy mun lempi väreihin jne.
No tässähän tätä paskaa jo onkin ihan kuolemaksi asti. Tästä vaan sit valitsemaan huhhuh.

4 kommenttia:

 1. Ei juma ei juma ei juma! Ihan sikasiistiä saada sut tänne bloggerin maailmaan! \o/ \o/ \o/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin innoissani tänne tulemisesta aaAAAAA!! Mulla on niin paljon sanottavaa ja näytettävää! ^-^ Mulla nousee kyl kusi hattuun tästä aika nopeesti :D
   Sä oot muuten mun eka kommentoija <3

   Poista
 2. No voihan vitun hatut.
  Saaran fangurl täällä moro.
  ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ihan best et mun kaverit oikeesti tykkää mun jutuista näin paljon! ^-^
   Voihan pillun pipot.

   Poista

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©