17.6.2016

Ystäväni

Minä minä minä minä... no ei vaines vaan valitsin kaverin kehoituksesta/pyynnöstä tehdä seuraavaksi tälläsen merkinnän mun ystävistä (totta kai te haluutte nähdä heti itestänne kuvia ja kuulla kuinka teitä kehun). Koska valokuvaaminen on mun juttu oon aina ottamassa kuvia ja sen seurauksena multa löytyy myös mun ystävistä paljon kuvia. Niitä on kertynyt lähi vuosilta tietenkin enemmän kuin esim teini-iältä, koska sain kunnon kameran vasta valmistujaislahjaksi vuonna 2011. Olin sillon 22 vuotias. Sinäänsä harmi, kun vanhoja kuvia kattois mielellään ja monia kavereita ei oo enää ees mun elämässä (ei sillä että välttämättä niitä kaipaisin). Mulla ei ole hirmu montaa kaveria joita näkisin vakituisesti. Ne ihmiset jotka kuitenkin kuuluvat mun elämään ovat mulle erittäin rakkaita ja tärkeitä ja mä tekisin mitä vaan pitääkseni ne ikuisesti mua lähellä. Ystävän menettäminen on kamalinta ikinä....mutta ei puhuta nyt siitä vaan jätetään se vaikka toiseen merkintään! 

Jos sun kuvaa ei löydy tästä, niin se johtuu siitä, ettei mulla ole meistä "kunnon" yhteiskuvia, tai sitten ne kuvat on jo jotain yli 5v vanhoja. Mä haluun tehdä tän merkinnän ihmisistä joista löytyy hyviä ja semi tuoreempia kuvia. Älkää ottako itseenne :) (Mulla on myös suunnitteilla sellanen "mun entiset luokkalaiset merkintä" johon haluun säästää joitakin kuvia/ihmisiä.)

Tässä on Kiia. Mun yks vanhimmista ystävistä. Tutustuttiin jo ala-asteella toisiimme. Me ollaan molemmat aina tykätty piirtää tosi paljon joten se yhdisti meitä heti alusta. Kiia oli meillä lapsena usein kylässä ja meidän mökilläkin. Olin Kiiaan verrattuna jo lapsena huomattavasti villimpi, mutta me sovittiin silti hyvin yhteen ja aina oli hauskaa, niin koulussa kuin muulla ajalla. Myöhemmin meitä on yhdistänyt paljon yhdessä pelaaminen. Halo pelejä ollaan hakattu niin monta tuntia, etten ees tiiä. Kiia on musta ihan uskomattoman rohkea ihminen. Se ajaa ambulanssia ja on ollut vartian hommissa ja armeijassa ja nyt suunnittelee ulkomaille opiskeluun menemistä. Mihinkään näistä en kykenisi itse.

Kiia syö mokkapalaa Ilarin (poikaystävä) ja mun yhdistetyillä 25 vuotis synttäreillä, eli 50v synttäreillä! :D 

Kossua ja väriliituja haha. Kerran päätettiin, että juodaan vähäsen ja sit piirretään meidän ikkunan alla olevan koripallokentän reuna täyteen kaikkea shaibaa. Siinä sai naapurit pällistellä monta päivää meidän luomuksia, ennen kuin sade huuhtoi kaiken pois. Tämä pitäs tehdä uudestaan joku kaunis kesäpäivä.

Me ei enää asuta samalla paikkakunnalla, niin ei nähdä kovinkaan usein, mutta mä tiiän, että Kiian on aina mun kaveri.

No ja sitten on Niina. Mun toinen ala-aste aikainen luokkakaveri. Niina oli se mun paras luokkakaveri jonka kanssa istuttiin aina vierekkäin ja hengattiin joka päivä yhdessä koulussa. Me viettettiin aivan naurettavan paljon aikaa sillon yhdessä ja oltiin ihan sietämättömiä kakaroita. Mä muistan kun Niina tuli mun luokalle kesken lukuvuoden ja se ei tuntenut ketään. Menin ekalla välkällä sen luo ja sanoin "Hei mä oon Saara, ollaanko kavereita?". Esiteininä/teininä tuli oltua kanssa paljon yhdessä. Sekin oli kyllä sellasta riehumista, että oksat pois. Niinan äitin kämpillä oli aina kovimmat bileet :D Niina oli mulle kyllä tietynlainen ihanne sillon. Hirmu kovana jätkänä mä sitä pidin haha. Me ei rehelliseti nähdä enää koskaan, koska asutaan ihan eri puolilla suomea. Mä haluun silti ajatella Niinaa viellä mun läheisenä ystävänä jonka kanssa on kiva aina jutella.

Mulla ei ole mitään muita uudempia kuvia meistä kuin nämä jotka hätäisesti otin kun Niina tarvitsi yhdeksi yöksi yöpymispaikan kun kävi täällä päin :(

PS: Kissaa vituttaa kun se ei saa jätskiä.

 Nämä seuraavat kuvat on otettu sieltä mun media-assariksi valmistumis juhlista. Mun juhliin tuskin tuli ketään mun kutsumia ihmisiä, mutta nää tyypit oli siellä ja teki siitä mulle juhlaa. Valmistujaiset pidetiin tosiaan mun syntymäpaikkakunnalla Varkaudessa jossa kukaan ei enää asu ja joka on ihan persiissä savossa. Vasemmalta oikealle: Aija, Jimi, Ville ja Paula.

 

 Paulaan mä tutustuin yläasteella ilmaisutaidon kurssilla. Meitäkin yhdisti piirtäminen ja maalaaminen. Paulan taide on ollut musta aina super kiinnostavaa ja hienoa. Harmittaa ihan hirveesti kun en enää näe sen luomuksia missään ikinä. Vaikka oltiin eri luokilla viettettiin paljon aikaa yhdessä välitunneilla ja vapaa-ajalla. Päästiin luokiossa samalle luokalle kun Paula vaihto väkisin vaan luokkaa :D Oli kyllä parasta perseilyä se yksi vuosi minkä siellä viihdyin (ei paljoa kiinnostanut opiskelut). Aijaan mä tutustuin taas sit Paulan kautta. Varkaudessa yllättäen aika pienet piirit. Enemmän me ruettiin Aijan kanssa hengailemaan kun otettiin tavaksi lanittaa porukalla ja viettää uudetvuodet yhdessä. Aija on yhtä nolo ernu kun minä niin meillä on mistä ihkuilla yhdessä ja vammailla <3 

My bitches on the trampoline.

Tässä joukkoon liittyy Mikko ja Martti. Kaikki nämä lamerit jätkät oli alunperin Ilarin lukio kavereita (paitsi amis Martti joka tuli jostain mutkan takaa lel). Meillä lanittelusta nämä kaikki on mun seuraan sit päätyneet. Voi raukkoja.

 Kuva kertoo kaiken.

Tässäpä katotaan uutenavuotena tinoja. Mitä lie Ville osottaa Jimin tinassa. Siellä on varmaan mainetta ja mammonaa. Mikko vaan nauroi. Meillä on ollut nyt jo tosiaan monta vuotta tapana viettää uusivuosi yhdessä. Ollaan millon kenenkin luona, mutta kuitenkin aina yhdessä <3

Käytiin yks kesä Mikon isän laivalla vähän ajelemassa. Kuskina oli tietty isä, eli ei me sillä ajeltu lol. Me vaan nautiskeltiin ^-^

 No ja tässä vikassa kuvassa on nyt sitä kuuluisaa lanittamista sit. Pöydät täynnä mässyä/roskaa ja pieni kämppä tupaten täynnä kuumia koneita ja miehiä.

"Yölinnut" Saara ja Riikka. Voi luoja. Tää kuva on otettu Riikan ja sen kämppiksen Halloween bileistä joiden teemana oli pukeutua mahdollisimman  rumasti. Olivat siis "rumabileet". Riikan asu ei näy tässä hirveesti, mutta se oli kyllä niin halpa, että ihan hyvä, mutta sinäänsä harmi kun se oli niin hirveä/hieno :D Riikka on tullut mun elämään myös Ilarin kautta. Ilari tutustu Riikkaan ja muihin samaan kaveriporukkaan kuuluviin ihmisiin yhdellä foorumilla ja kävi siten miiteissä niitä tapaamassa. Mä roikuin joskus mukana ja änkesin seuraan kuten aina. Mekin ikäväkyllä asutaan toisistamme mahdollisimman kaukana joten tulee nähtyä liian harvoin. Ollaan kyllä silti onnistuttu seilaamaan aina ees taas toistemme luonna kiitettävästi. Bensaa on palanut ja rahaa, mutta mitäs sitten kun saa niin hyvää seuraa. Ollaan myös juteltu paljon netin yli ja lohdutettu toisiamme millon mistäkin murheesta. Ihanaa kun ystävä kuuntelee ja ymärtää.


Vesi oli kylmää, mutta hiekka lämmintä.

Tähän väliin Tea (höhö en tiiä). Tea tulee myös niistä Ilarin foorumi kaveripiireistä. Nähtiin ekaa kertaa kai joskus 2008 jossain miitissä. Mä en muista siitä paskan vittuakaan, mutta jotain mä kai oikein tein kun päädyttiin sit lopulta viettämään aikaa enemmän yhdessä? Tea tarvitsi kerran itselleen meikkimallia koulu juttuja varten niin minähän olin heti ihan innoissani tyrkyllä. Aivan ihanan värikkään meikinhän se mulle loihti kuten kuvasta näkyy. Oikean alan on itsellensä kyllä valinnut. Saakelin kuuma akka itekkin tossa :D <3 Mua huvittaa hirveesti se miten Tea on sellanen hiljanen ja mukava ihana ihminen ja sit kun se on mun seurassa mä pilaan sen mun jutuilla ihan täysin :DD Ihan höpöksi menee. Mun seura paskentaa kyllä kaikki mun kaverit. Joukossa tyhmyys sitä ja tätä. Tea asuu nyt taas samalla paikkakunnalla mun kanssa mistä oon tosi iloinen! Meidän pitäs kyllä ehdottomasti nähdä useemmin. JA mun pitäs olla hyvä kaveri ja mennä muiden luo kylään, eikä aina vaan juoksuttaa kaikkia meillä.


Viime vappuna grillattiin tossa meidän talon edessä perus makkaraa ja maissia ja vähän juopoteltiin. Koottiin sellanen pari vuotta sitten ostettu pallogrilli mitä en ollut korkannu vieläkään. Siinä pihalla siis (aika paska idea multa taas). Ilarihan sen siinä lopulta kokos meidän orjana ja me vaan juotiin. Sit sen jälkeen katottiin pari paskaa kauhu leffaa.


 Teaa itseään lainaten: ryybs kuva. Pakko oli anteeks :D

Seuraavaksi tulee kuvia mun pienistä pikkujouluista vuodelta 2014. Mä tykkään juhlia ihan kaikkea ja järjestää illanistujaisia mistä syystä tahansa. Kuvassa vasemmalta oikeelle: Anna, minä, Tanu ja Jenni. Mä taidan nyt kertoa lähinnä Tanusta tässä välissä kun Annasta ja Jennistä tulee kohta ihan saakelisti kuvia lisää. Tanu on tosiaan mulle tuttu meidän luokalta Piteva13 ryhmästä. Opiskeltiin yhdessä siis Tekstiili- ja vaatetusalan perustutkintoa. Tanu on energisin ihminen ikinä ja iloisin kyllä varmaan myös. Aina on tarmoa tehdä ja hölmöillä. Tanukin on pelinaisia, joten siinä on paljon mistä puhua ja mitä tehdä. Ollaanhan me molemmat myös luovia. Tanun kaikki ompelukset oli tosi mielenkiintoisia ja hienoja sillon koulussa... Tanuakin näin vasta ikään kun päätettiin pelata jotain kauhupelejä yhdessä. Tarkoitus olisi mahdollisimman pian jatkaa siitä mihin jäätiin. Vois mennä seuraavan kerran Tanulle pelaamaan.


Tässä meidän tortut menee uuniin uuh aah.


 Tää on vähän ekstra kuva kun Tanukaan ei tässä edes näy. Pakko silti lisätä kun naurattaa niin paljon :D Annaa ei kiinnosta mun torttu murhanhimoisuus :DD

 Tässä vikassa kuvassa me vähän askarrellaan tanun hamahelmillä mitä sillä on aivan helevetisti.  Tanu kiltisti aina "lainaa" mulle omiaan kun mulla ei ole niin laajasti värejä. Noista syntyy tosi kivoja pixeli spritejä.

No niin nyt tulee sitten semmonen kuva ryöppy että... Tässä on mun parhaat kaverit Anna ja Jenni. Nämä naiset on mun elämä. Sillon kun en nökötä kotona pelaamassa, piirtämässä tai poikaystävän kanssa oon joko Annan tai Jennin, tai parhaassa tapauksessa molempien seurassa. Mä oon onnekas, että nää kaksi ihanaa ihmistä viihtyy selkeesti myös keskenään kuten tulevissakin kuvissakin näkyy.Sillon kun Ilari oli vaihdossa yli 4 kuukautta meillä oli parteh all day every day :D On tullut kyllä ryypättyä ihan kiitettävästi yhdessä (vois tehdä sellasen alkoholi painotteisen merkinnän johon laittas kaikkia ihan hirveitä sekoilu kuvia vaan).

 
Tässä keksittiin pelata jotain trivia peliä silleen, että kirjotettiin noihin kortteihin omia rivoja juttuja niiden normaalien juttujen tilalle. Omat säännöt = parhaat säännöt. Mä en rehellisesti muista tosta pelistä itsestään mitään. 

 You don't fuck with us. We fuck with you.

 HAHahahah Voi kissa raukkaa kun sitä ahdistaa niin vitusti :D Mitä tässä ees oikeesti tapahtuu!? Joku ihme perspano meneillään tytöillä.

 Vika kuva on Annan ja sen poikaystävän tupareista. Sielläkin kaikilla oli niin mukavaaaa ja oli kiva olla mukanaaaaa.

 Musta on hirmu kivaa seikkailla yhdessä, ottaa kuvia, ryypätä, tehdä urbex reissuja ja ihan vaan hölmöillä. Nää on niitä muistoja mitä en haluu koskaan unohtaa. Mun aika teidän kanssa on aivan älyttömän arvokasta ja mä arvostan joka hetkeä. Mä tykkään teistä juuri sellaisina kun ootte ja te ootte ihan erilaisia vielä kaiken lisäksi. Musta se on ihan mahtavaa.

Anna oli mun kanssa myös PIteva13 ryhmässä opiskelemassa ompelemista. Anna oli miettiny eka kampaamo alaa ja mä olin menossa amkiin. Onneksi kumpikaan ei päätynyt näille poluille ja päästiin samalle luokalle. Vaikka meidän opiskelu oli ajoittain ihan hirveetä paskaa (koulun ja opettajien takia) niin mulle se aika mikä oltiin luokkakavereita on parasta ikinä. Anna on mun paras luokkakaveri ja teammate forever. Mua ei kiinnosta yhtään se, että meillä on ikäeroa 8 vuotta. Musta tuntuu aina siltä, että Anna ymmärtää mua ja me tykätään ihan samoista asioista. Muunmuassa saman tyylisistä vaatteista. Tässä ekassa kuvassa oltiin tilattu just yhdessä Kill Starilta vaatteita.


Elämä on räppii. Tais olla mun syntymäpäivä niin otettiin kova jätkä kuvia tuolla "huora luolassa", eli sovituskopissa koululla :D

 Annalla vaihtuu niin usein hiusten väri, että se on nyt tarttunut muhunkin :DD Oikeestihan mä olen varmasti innostunut kokeilemaan erilaisia hiusvärejä just Annan takia (vaikka oon niitä aina kokeillut suht paljon). Sä oot mun muusa kaikessa näemmä. I love it.

"ANNA MÄ RAISKAAN SUT!" "Mit vit Saars." Tämä kuva on myös sieltä tupareista 

Kuva yhdeltä urbex reissulta joka heitettiin Annan lapsuuden huudeille. Seisotaan tollasen hajalle menneen moottorin edessä. Ah noi keltaset hiukset oli kyllä kanssa niin ihanat. Anna näyttää niin hyvälle kaikilla väreillä. Mulla ihme muikee repeemis ilme :D

Tähän lopuun tää mun paraspaskin lemppari kuva meistä :DDDDDD HahahHAh.

No ja Jenni <3 Me tavattiin 5 vuotta sitten "työhönkuntouttavassa toiminnassa" Veeran Verstaalla. Miten siitäkin voi olla jo viis vuotta!? Se oli sellanen kädentaitojen työpaja. Tutustuttiin aika nopeesti kun musta Jenni oli tosi kiinnostava ja mä päätin, että siitä tulee mun kaveri. Tääkin aika mun lyhyessä elämässä on mulle tosi tärkeetä. Mulla oli joka päivä hauskaa Jennin kanssa siellä verstaalla. Saatiin maalata, piirtää, valokuvata, näytellä ja ties mitä yhdessä. Good times. Jenni on taiteellisesti tosi lahjakas ja mä yritän kannustaa sitä piirtämään enemmän. Me käytetään meidän yhteinen aika usein vain animen ja muiden piirrettyjen katsomiseen ja se on musta tosi jees. Kiva vaan olla yhdessä ja öllöttää. Jenni on myös ihan hirveä fanityttö ja me tykätään niin monesta samasta jutusta. Ihan parasta sitten tykkäillä yhdessä!Käytiin yks lämmin kesä yhdessä rannalla paistattelemassa. Jennillä on päällä mun antama aurinkoinen auringonkukka mekko. Vesi oli lämmintä ja kahlailtiin pitkään. Onpas meillä ihanat hatut.

 Shhhh Saara and Jenni in da House. Lisää "ihania" hattuja haha :D

 Girls just wanna have fun. Tässä ollaan shoppailemassa Jennin syntymäpäivänä. Käytiin myös syömässä sushia mistä me molemmat tykätään ihan hirrrmuisesti. Sit mentiin Jennin kotia käyttämään kaikkia sen monia koiria lenkillä. Jennillä ja sen äidillä on tosiaan kenneli ja ne kasvattaa ranskanbuldoggeja.

Tässäkin kuvassa oli Jennin syntymäpäivä (ei siis sama). Monta ollaan jo yhdessä juhlittu. JA taas on hattuja päässä :D Mikä tämä hattu juttu on :DD

Mitäpä tähän nyt vielä loppusanoiksi pistäisi. Ystävät on hirmu tärkeä asia elämässä ja niistä pitää pitää kiinni ja huolehtia. Mä pyrin mahdollisimman usein tekemään selväksi kuinka tärkeitä te ootte ja mä haluan, että te tiedätte, eetä mä välitän. Kiitos näistä kaikista muistoista ja hauskoista kuvista! Toivottavasti niitä tulee vielä paljon lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki blogista löytyvä materiaali (ellei erikseen mainita) on Saara Roineen tuottamaa ja copyright-lain suojaamaa. Älä käytä, kopio, poista vesileimaa, tai levitä ilman omistajan allekirjoittamaa suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään: Saara Roine ©

All materials found in this blog (if not mentioned separately) are produced by Saara Roine and they are protected by copyright laws. Do not use, copy, remove the watermark/signature or distribute without written consent of the owner. All rights reserved: Saara Roine ©